Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین سلطان محمدی منتقد سینما و تلویزیون در خصوص تولیدات نمایشی با محوریت محرم منتقد است:داریوش ارجمند به بخشی از مختارنامه ایرادی گرفت و گفت اینطوری که نشان دادند نبوده است! یعنی مدعیانی که صاحب تریبون شهرت و هویت حرفه ای هستند هم زیاد است، برای همین هر فردی جرات نمی کند به سمت ساخت فیلم های سینمایی با محتوای عاشورایی بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسین سلطان محمدی منتقد سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری برنا؛ درباره دلیل کم ساخته شدن فیلم هایی با محتوای عاشورایی گفت: یکی از دلایلش این است که متولی و مدعی صحت محتوا زیاد داریم. یعنی اینکه هر فردی مدعی می شود این بخش از فیلم ضعیف هست یا قوی. یا اینکه می گویند اینجای فیلم را حذف کنید یا حذف نکنید. یا می گویند اگر این بخش از فیلم نامه را تصویربرداری کردید نشان ندهید. یا مدعیان دیگری دارد، مثل فیلم محمد (ص) که مجید مجیدی برای پیامبر (ص) ساخت و بعد از آن عده ای که دیدند بودجه زیادی صرف ساخت این فیلم شده رفتند و رزومه فیلمبردارش را رو‌ کردند.

وی ادامه داد: این مدعیان شامل استادهای دانشگاه ها، علمای حوزه، تاریخ گذاران هستند حتی میان هنرمندان هم مدعی داریم. برای مثال داریوش ارجمند به بخشی از مختارنامه ایرادی گرفت و گفت اینطوری که نشان دادند نبوده است! یعنی مدعیانی که صاحب تریبون شهرت و هویت حرفه ای هستند هم زیاد است، برای همین هر فردی جرات نمی کند به سمت ساخت فیلم های سینمایی با محتوای عاشورایی بیاید.

این منتقد افزود: همین می شود که وقتی احمدرضا درویش فیلم روز رستاخیز را می سازد باز یک جایی گیر می‌کند و به او اجازه اکران نمی دهند و چون مصر است که برداشتم از ساخت فیلم صحیح است، به فیلمش مجوز اکران هم نمی دهند.

وی در پایان درباره راه حلی برای این جریان گفت: فکر نمی کنم راه حلی باشد چون الان هم بعد از ۴۰ سال باز هم میبینیم هر برنامه ای از طریق وزارت ارشاد مجوز می گیرد باز هم دچار مشکل می شود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام علی داریوش ارجمند محرم فیلم رستاخیز احمدرضا درویش حسین سلطان محمدی سریال مختارنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • انتقاد رضا درویش از امید عالیشاه؛ بازیکن باتجربه نباید این چنین کند!
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی